Nikotin pouches kopen Portugal


Dat nicotine pouches momenteel ontzettend populair zijn, dat weet je misschien al wel. Maar weet je ook waarom ze zo gewild zijn? Door de kleine, comfortabele pasvorm merk je niet dat je een pouch in je mond hebt, en daarnaast geniet je ook nog eens van een heerlijke smaak. Welke smaak dit is, en hoe hoog het nicotinegehalte is, dat bepaal je helemaal zelf. Zo heb jij altijd de ideale nicopods op zak. Nicotine pouches kopen Portugal? Lees er hier meer over.

Was sind Nikotin? pouches nou eigenlijk?

Nikopoden, auch als Nikotin bekannt pouches of zakjes genoemd, zijn kleine zakjes gevuld met nicotine en een zelf gekozen smaak. Deze zakjes zijn klein, en passen daardoor precies tussen je tandvlees en bovenlip. Hier leg je het zakje neer en door het speeksel zullen de nicotine en de smaak vrijkomen.

Es gibt viele verschiedene Beutelmarken, und alle diese Marken haben verschiedene Geschmacksrichtungen in ihrem Sortiment. Sie suchen etwas Frisches, Fruchtiges oder etwas Besonderes? Sie können alles finden. Klassische Minz-Aromen, aber auch extreme Frische oder zum Beispiel leckere Wassermelonen. Was die einzelnen Geschmacksrichtungen angeht, können Sie an Mojito oder Pina Colada denken, aber es gibt auch Lakritz-Aromen im Sortiment.

Bepaal zelf de hoeveelheid nicotine

Hoeveel nicotine je in de nicopods wil hebben hangt af van bepaalde factoren. Heb je bijvoorbeeld altijd gerookt, dan zal je meer nicotine nodig hebben als wanneer je nog nooit een sigaret hebt aangeraakt. Maar ook wanneer je wel hebt gerookt zit er nog verschil in. Zware shag heeft namelijk een veel hoger gehalte van light sigaretten.

Het is aan te raden met een laag gehalte te beginnen wanneer je nog nooit hebt gerookt. Merk je er niks van en ben je echt op zoek naar die intense ervaring, dan kun je bij de volgende bestelling pods bestellen met een hoger gehalte.

Nikotin pouches kopen Portugal om niet meer te roken

Zit je er al een tijdje over na te denken te stoppen met roken en heb je ook al verschillende methodes geprobeerd? Iedereen is verschillend, en dus kan het maar zo zijn dat de geprobeerde methodes bij jou niet werken. De nicotine pouches kunnen je daar echter prima bij helpen. Door je sigaretten om te ruilen voor nicopods ben je al op de helft. Het voordeel is dat er geen tabak in de pods zit, dus daar ben je dan al direct vanaf. Ook krijg je geen rook meer in je longen en hebben omstanders er op deze manier ook geen last meer van.

Das Nikotin pouches ga je vervolgens bij elke bestelling verlagen, net zolang totdat je geen nicotine meer in de pouches hebt zitten. In dat geval bestel je dus pouches met alleen een smaakje en verder niks.


VERKAUF

Nicht verfügbar

Ausverkauft